Godt nytt år

Etter et travelt jubileumsår er SUK igjen klare for oppstart etter en velfortjent juleferie. Semesterets første øvelse begynner allerede tirsdag 6. januar, kl. 19:00 på Rosenborg skole som vanlig.

De første månedene vil ha fokus på NM, som er i slutten av mars. Vi spiller i år i 3. divisjon, så det blir en spennende utfordring å heve seg et hakk fra i fjor. Etter påske tar den tradisjonsrike marsjsesongen til. Hva høsten vil bringe vet vi enda ikke, men gøy blir det iallfall! Alle detaljer om planene fremover finnes i kalenderen.

Har du lyst til å begynne å spille hos oss er det bare å komme innom en av øvelsene får for å slå av en prat og prøveblåse noen toner. Ta gjerne kontakt med nestleder hvis det er noe du lurer på. Vi ønsker alle instrumentgrupper velkommen, men blir spesielt glad hvis du spiller klarinett eller horn.

Da vil vi bare få ønske alle sammen – både gamle og nye medlemmer, støttemedlemmer, familie, venner og alle andre – et godt nytt korps-år. Håper vi sees mye i 2015!

Vennlig hilsen
Styret