Kimen Open 2018

Kimen Open ble en stor SUKsess! Vi vant med 208 av 220 mulige poeng!

Første stykket vi spilte var “John Williams in Concert” – se opptaket her (tusen takk til Wenche for opptak!):

John Williams in Concert

"John Williams in Concert" – første stykket vi spilte på Kimen Open 2018.Tusen takk til Wenche for opptak!

Publisert av Strinda Ungdomskorps Søndag 4. november 2018

 
Radio Trøndelag filmet hele konserten:

Strinda Ungdomskorps

RADIO Trøndelag gratulerer Strinda Ungdomskorps med 208 poeng og vinner av voksenkorps kategorien under Kimen Open i Kimen kulturhus, Stjørdal i går. Strinda Ungdomskorps ble stiftet i 1924 og er et av de eldste og mest tradisjonsrike korpsene i Trondheim. Korpset gjennomfører varierte konserter gjennom året, gjerne i samarbeid med andre korps og gjester, og markerer seg i marsjsesongen med sang og uvante rytmer. Det satses på et godt sosialt miljø og spilleglede blant medlemmene som gjerne tar nye utfordringer på mange plan! Strinda Ungdomskorps, populært kalt SUK, har i dag ca. 40 utøvende medlemmer (ungdommer i alle aldre!) og dirigeres av alltid like entusiastiske Magne Østlie Hjelmervik. John Williams in ConcertArr. Paul LavenderLive & Let DieArr. Ray FarrSolist på trompet: Peter KnutsenDisneylandArr. Tom Skjellum

Publisert av RADIO Trøndelag Søndag 4. november 2018