StorBand Prosjektet 2010 – Latinske Rytmer

Endelig er det høst og tid for SUKs storband prosjekt. Dette er 3. gangen vi arrangerer et slikt prosjekt. Vi har tidligere hatt samarbeid med Sverre Bøgh ( 2006) og Jan Magne Førde ( 2008) og i år blir det med Kåre Kolve og Bjørnar Søreng. Kåre Kolve er kjent fra Mambo kameratene og vil lede oss inn i den latinske musikkverden. Bjørnar vil lede rytme seksjonen, så ingen fot kan stå stille.
På de tidligere prosjektene har vi hatt med masse medlemmer fra skolekorpsene rundt oss, noe som har skapt mye svingende fin musikk.

Teknisk arrangør for seminaret er Strinda Ungdomskorps, men i dette seminaret legger vi vekk korpsmusikken til fordel for mer “voksen”
musikk, med slagverk og komp.

Dette seminaret er ment som FRIVILLIG opplegg, åpent for alle som liker å spille. Det vil være en “jam” av enkeltmedlemmer fra voksenkorps, band og jazzgrupper, ikke et vanlig “korps-seminar”. Vi håper veldig at dette også vil friste de eldste medlemmene i skolekorpsene(bør vel være 13-14 år og oppover for å “henge med”). Seminaret avsluttes med en skikkelig “Latin konsert” for å vise resultatet av helgas arbeid.

Seminaret er gratis for skolekorpsmedlemmer (så vi håper at foreldre og venner kommer på avslutningskonserten og kjøper masse kake og kaffe 😉

Vi skal øve på Strinda videregående :
Lørdag 11.09.10 kl 10-16
Søndag 12.09.10 kl 14-17

Avslutningskonserten er kl 1800 på søndag.

Noe dere lurer på? Ta kontakt med oss i prosjektkomiteen.
Vegard Knotten vknotten(alfakrøll)online.no 918 42 758
Olav Selle omselle(alfakrøll)online.no

plakat Storband seminar 2010.doc